Croaziere

relaxare-pe-vas1-300x200

Cateva  motive pentru care sa alegi o croaziera

Confort. Cabine de lux, servicii spa, rasfat regal si personal profesionist oricand la dispozitia ta… aceastea sunt doar cateva din garantiile ca poti sa te relaxezi excelent intr-o croaziera. In functie de banii pe care esti dispus sa ii aloci pentru croaziera se adauga mai multe facilitati.

Bucate rafinate. Sunt persoane care aleg sa calatoreasca cu vaporul doar pentru meniul variat si plin cu delicatese apetisante. Bucatari de la bordul navelor prepara atat bucate internationale populare precum pizza, cartofi prajiti cu friptura, paste etc. dar si bucate exotice sofisticate.

Divertisment. Spectacole, seri de karaoke, locuri de joaca pentru copii, petreceri.  Poti sa faci o excursie cu submarinul, poti sa inoti cu delfinii, sa practici snorkeling, scufundari etc.

Romantism. Escapadele in doi sunt duse la un nivel mult mai inalt cand planuiti o croaziera. Sa plutesti pe o nava de lux inconjurat doar de apa si de bratele persoanei iubite este o amintire nepretuita.

Socializare. Calatoresti singur? Foarte bine! Intr-o croaziera poti sa socializezi cu o multime de oameni, sa practici o multime de activitati si cine stie… poate chiar sa-ti gasesti jumatatea.

Varietate. Nici o vacanta nu satisface dorintele turistilor asa cum o face o croaziera. Exista zeci de tipuri de croaziere si infinite posibilitati de petrecere a timpului liber. Exista inclusiv croaziere cu tematici diferite pentru pasionatii unui anumit gen musical, pentru iubitorii de ciocolata, pentru iubitorii de sporturi de apa… chiar si pentru pasionatii de sah. Tu ce preferinte ai? Sigur o sa gasesti o croaziera unde poti sa calatoresti impreuna cu oameni care iti impartasesc pasiunea.

Satisfactie garantata. Sa luam de exemplu o familie unde interesele si gusturile sunt de obicei mai putin “omogene”. Tot ce isi poate dori orice membru al familiei gasesti la bord. Doamnele se pot relaxa cu un cocktail si o revista la marginea piscinei, adolescentul familiei poate socializa si se poate distra la petreceri nocturne, cei mici se pot juca cat e ziua de lunga in locurile special amenajate in timp ce barbatii pot practica spoturi sau pot sa-si incerce norocul in cazinoul de pe vas. In concluzie, croazierele sunt reteta vacantelor fericite in familie!

shutterstock_144808345

Peisaje fantastice. Intinderi parca nesfarsite de apa,  plaje pustii, porturi pline de comercianti si golfuri paradisiace va asteapta sa le admirati de-a lungul croazierelor tale.

Siguranta. Daca esti bantuit inca de amintirea nefericitului Titanic trebuie sa iti spunem ca astfel de nave de calatorie sunt printre cele mai sigure mijloace de transport din lume si pentru cele mai prapastioase scenarii o sa adaugam ca da, au suficiente barci de salvare pentru toata lumea!

Diversitate. Navele de croaziera sunt destinate agrementului iar pasagerii de la bord se pot bucura de toate facilitatile unui “hotel” plutitor de lux plus multe alte avantaje. Ajungi in diferite porturi, vizitezi orase, cutreieri asezari pitoresti, cunosti oameni din diferite colturi ale lumii fara sa impachetezi si sa despachetezi de multe ori. Cu un singur bagaj poti sa faci inconjurul lumii!

Descarca aici programe inedite: